100 Župkových dobrodružstiev

back-arrow Späť na zoznam

Abov

Umelecko-Tanečný

mapa-small.svg

Košice

vek-small.svg

Pre deti od 6 do 12 rokov

cas-small.svg

Denný tábor

cena-small.svg

209 € / dieťa

strava + pitný režim, vstup do atrakcií v rámci programu, animátorská starostlivosť

popis-small.svg

Popis tábora

Vitajte v našom umeleckom raji! Ak má Vaše dieťa rado umenie a chcelo by sa priamo zapojiť do tvorby, naša umelecká prázdninová škola je to pravé miesto! Počas týždňa sa deti budú môcť prejaviť v rôznych umeleckých oblastiach, ako napríklad maľba, kresba, dizajn, tanec a mnoho ďalších. Deti sa budú učiť nielen základné techniky, ale aj experimentovať a inovovať. Bude to príležitosť pre rozvoj kreativity a sebavyjadrenia. Náš umelecký tábor ponúka skvelé možnosti stretávania sa s umelcami a tvorcami zaujímavých diel. Deti sa budú môcť učiť od nich a získať nové skúsenosti a inšpirácie. Okrem toho budú mať aj možnosť stretávať sa so svojimi rovesníkmi, ktorí majú rovnaký záujem o umenie a tvorbu.

program-small.svg

Program tábora

Pondelok
Hneď v prvý deň tábora je pripravená kreatívna vlna! Najprv sa všetci rozdelia do tímov tak ako budú počas celého týždňa bojovať o zaujímavé ceny. Deti budú maľovať svoje vlastné tímové logá, lúštiť šifry, dekorovať plátnené tašky. Naučia sa tancovať tradičné táborové tance a navštívia lanovú dráhu.
Utorok
Hneď ráno sa deti vydajú na výlet na Vyšnú Myšľu, pri ktorej sa naučia množstvo táborových hier. Pripravený je aj umelecký workshop na čerstvom vzduchu a taktiež si v prírode aj zatancujú. Na obed je na programe piknik, ktorý nám pripravia v kuchyni STEAMFACTORY a poobede sa deti vyšantia na lúke.
Streda
Doobedie deti pretancujú a strávia v detskom svete, v ktorom sa dozaista každý dobre zabaví. Vytvoria si originálne dekorácie do domácnosti. Keďže varenie je tiež umenie, deti si vytvoria vlastnú pizzu hodnú talianskej kuchyne.
Štvrtok
Deti si zasúťažia proti sebe, zatancujú si a okrem toho sa budú venovať tvorbe náramkov priateľstva. Naučia sa maľovať obrazy pomocou nezvyčajných a originálnych techník.
Piatok
Pod dozorom inštruktorov si deti dokončia tanečnú choreografiu, rozpracované projekty a vyhodnotí sa náš skvelý tábor. Aby si mohli odniesť kúsok tohto úžasného zážitku domov, vytvoria si spomienkové slovníčky, kam si zapíšu svoje najkrajšie spomienky. Poobede je pripravené špeciálne prekvapenie – FUN GAME. Nesmie chýbať ani záverečná párty kde sa všetci spolu rozlúčia

Kapacity
Termíny

Ľutujeme, Umelecko-Tanečný už nemá dostupné žiadne voľné kapacity.

tool.svg

Máte otázky?
Kontaktujte nás!

Na základe predbežného záujmu Vás budeme kontaktovať emailom alebo telefonicky, aby sme odpovedali na Vaše otázky, prípadne vytvorili rezerváciu cez telefón / email. Prosím, napíšte nám vaše požiadavky alebo otázky, s ktorými Vám môžeme pomôcť. Ďakujeme.

Ďakujeme za odoslanie formuláru.