100 Župkových dobrodružstiev

back-arrow Späť na zoznam

Abov

STEAMFACTORY

mapa-small.svg

Košice

vek-small.svg

Pre deti od od 6 do 12 rokov

cas-small.svg

Denný tábor

cena-small.svg

209 € / dieťa

strava + pitný režim, vstup do atrakcií v rámci programu, animátorská starostlivosť

popis-small.svg

Popis tábora

Vitajte v našom letnom tábore STEAMFACTORY plnom zábavy a dobrodružstva! Pripravte sa na neuveriteľné zážitky, priateľstvá a súťaže. V Táborčatách milujeme prírodu, a preto sa vydáme aj na celodenné dobrodružstvo do prírody. Okrem toho si Vaše dieťa užije všetky atrakcie počas celého týždňa v jedinečnej STEAMFACTORY. Aby toho nebolo málo, pre deti sme pripravili aj osviežujúce kúpanie na kúpalisku.Poďte s nami na nezabudnuteľnú letnú dovolenku plnú aktivity a radosťou! Každé dieťa si počas tábora môže zažiť: Laser game, Fun Game, Lanový park, Lezenie na stene, Detský svet, a skvelý animačný program.

program-small.svg

Program tábora

Pondelok
Pondelok bude dňom, kedy sa začne spoločný príbeh plný kamarátstva a zábavy! Deti rozdelia do tímov. Každý tím si vytvorí svoju unikátnu identitu. Deti sa rovno pustia do prvej atrakcie v STEAMFACTORY, kde objavia Detský svet plný radosti, hier a nových zážitkov. Následne si zahrajú Laser Game.
Utorok
Utorok prinesie vzrušujúce výzvy medzi deťmi a zároveň im otvorí dvere do sveta lezenia. Deti si vyskúšajú lezenie s inštruktážou od skúseného lezca zo STEAMFACTORY. Okrem lezenia si budú môcť skúsiť Laser Game ktorú si zamiluje každé dieťa. Čaká nás výlet na Vyšnú Myšľu, pri ktorej sa naučia množstvo táborových hier.
Streda
Streda bude v znamení hľadania dobrodružného pokladu. Pre deti sú pripravené logické úlohy – budú sa môcť zlepšiť po fyzickej či mentálnej stránke a dobre sa zabavia. Deti si urobia vlastný obed – skvelú pizzu v STEAMFACTORY. Taktiež si precvičia svoje tímové a strategické schopnosti v súťažiach.
Štvrtok
Dopoludnia si budú musieť naše Táborčatá poradiť s lanovou dráhou a vyliezť čo najrýchlejšie a najvyššie spomedzi všetkých. Nebude to zadarmo! Budú môcť vyhrať ceny.
Piatok
Posledný deň tábora sa ukončí viacerými súťažami. Deti strávia čas vo Fun Game, aj v Detskom svete. Poobede si vyhodnotia celý týždeň v STEAMFACTORY, rozdajú si darčeky a ceny. Na záver nesmie chýbať ani záverečná veľkolepá párty.

Kapacity
Termíny

Ľutujeme, STEAMFACTORY už nemá dostupné žiadne voľné kapacity.

tool.svg

Máte otázky?
Kontaktujte nás!

Na základe predbežného záujmu Vás budeme kontaktovať emailom alebo telefonicky, aby sme odpovedali na Vaše otázky, prípadne vytvorili rezerváciu cez telefón / email. Prosím, napíšte nám vaše požiadavky alebo otázky, s ktorými Vám môžeme pomôcť. Ďakujeme.

Ďakujeme za odoslanie formuláru.